Tényleg ennyire slendrián munkát kell végezni?
http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120426-recept-kapros-ujhagyma.html
- 1 csokor újhagyma
- 1 csokor kapor
- olívaolaj
- 1 dl olívaolaj
- 1 dl balzsamecet
- 1 táskanál cukor
- só
- bors
http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120409-recept-grillezett-retek-szardellavajjal.html
"A retkeket kereszt alakban bevagdosom, sózom, és a 150 fokos sütőben 50 perc alatt megsütöm."
A 150 fokos sütőt mióta hivjuk grillnek?
A teszteket pedig nem is lehet minősíteni, olyan gusztustalanok.
http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120424-recept-spagetti-aglio-olio-peperoncino.html
Azt a szegény tésztát tehették volna valami tiszességesebb tányérra is ...
http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120424-recept-spagetti-carbonara.html
Nagy magabiztossággal állítja nagyképüen:
"Megjegyzés: A carbonarában nincs hagyma, nincs tejszín. Lehet úgy tésztát készíteni, de az nem carbonara."
Ez arra indított, hogy utánanézzek. A Larousse szerint persze van benne hagyma, viszont ott meg 20 kg sajtot reszelnek hozzá. Nem az első csalódásom ebben a sokat hype-olt lexikonban.
Nem hiszem, hogy valaki ne olvasná el mielőtt kirakják.
http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20120423-tippek-sefkes-vasarlasahoz.html
Ez becsületesen megírt cikk, kár, hogy nincs megfelelően illusztrálva.