http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20120429-mautner-vs-mautner.html
Ács Bori cikke remekbe sikeredett, érdemes elolvasni.
Anna harmadik cikke a pastrami sorozatban igencsak rövidre sikerült.
http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20120423-fozes-helyett-gozoles-pastrami.html
Csak az nem világos, hogy az ősember-érzést a kőkorszakban is gyakran használt tésztaszűrő, fazék és fedő kombináció hozta-e Annának, vagy csak a tőle megszokott képzavar ...
http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120425-tengelici-sparga.html
Melocco Anna jól megírt cikke értékes információkkal.
http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120425-csaszarszalonnaba-tekert-zoldsparga.html
Fogalmam sincs mit csinál az a rengeteg olaj a serpenyőben az amúgy még nyers szalonnás spárga alatt. Remélem, nem ebben akarják megpárolni..
http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120427-recept-rajas.html
Fogalmam sincs ezt az ételt hogy kell enni, illetve mivel, de érdekesnek tűnik, egy próbát megérdemel. Mintha az elmúlt napokban a Táfelspiccnél tejszínes dobozok estek volna le a kamionról ...