2012.04.29.
08:48

Írta: Táfelspicc

Szép cikk Mautner Zsófiról és egyebek

http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20120429-mautner-vs-mautner.html

Ács Bori cikke remekbe sikeredett, érdemes elolvasni.

 

Anna harmadik cikke a pastrami sorozatban igencsak rövidre sikerült.

http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20120423-fozes-helyett-gozoles-pastrami.html

Csak az nem világos, hogy az ősember-érzést a kőkorszakban is gyakran használt tésztaszűrő, fazék és fedő kombináció hozta-e Annának, vagy csak a tőle megszokott képzavar ...

 

http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120425-tengelici-sparga.html

Melocco Anna jól megírt cikke értékes információkkal.

 

http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120425-csaszarszalonnaba-tekert-zoldsparga.html

Fogalmam sincs mit csinál az a rengeteg olaj a serpenyőben az amúgy még nyers szalonnás spárga alatt. Remélem, nem ebben akarják megpárolni..

http://www.origo.hu/tafelspicc/recept/20120427-recept-rajas.html

Fogalmam sincs ezt az ételt hogy kell enni, illetve mivel, de érdekesnek tűnik, egy próbát megérdemel. Mintha az elmúlt napokban a Táfelspiccnél tejszínes dobozok estek volna le a kamionról ...

Szólj hozzá!

Another test

A bejegyzés trackback címe:

https://tafelspicc.blog.hu/api/trackback/id/tr104478820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása